Pitkän linjan rakennustarvikeliike palvelee Hämeenlinnassa

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Härkätien Puutavara Oy on toiminut rakentajien, saneeraajien ja eri alojen yrittäjien palveluksessa Hämeenlinnan seudulla jo vuodesta 2001 alkaen. Pitkän linjan puutavara- ja rakennustarvikeliikkeemme aloitettiin perheyrityksenä, ja palvelemmekin asiakkaita edelleen läheisellä otteella, viimeisen päälle toiveita toteuttaen.

Tutustu yrityksemme historiaan sekä nykypäivään ja tule tutustumaan toimitiloihimme Hämeenlinnan Rengossa. Palvelemme asiakkaita mielellämme myös muualla Kanta-Hämeessä ja Etelä-Suomessa.

Puutavarakauppaa luotettavasti 40 vuoden kokemuksella

Tiimillämme on puutavaran- ja rakennustarvikkeiden alalta jopa 40 vuoden kokemus, joten tarjoamme palveluita varmalla ammattitaidolla. Voit luottaa siihen, että myymme ainoastaan laadukkaita tuotteita. Lisäksi hoidamme esimerkiksi höyläykset korkealla ammattitaidolla.

Yrityksemme luottoluokitus on AA, joten kaikki meidän kanssamme sovitut kaupat ja sopimukset pitävät. Olemme luotettava kumppani esimerkiksi rakennus- ja teollisuusalan yrityksille.

Valttikorttejamme ovat kattava tuotevalikoima ja laajat palvelut höyläyksistä laitevuokrauksiin. Kuljetamme tarvikkeet toiveen mukaan vaikka suoraan asiakkaan luokse ja höyläämme esimerkiksi sahatavaran valmiiksi toivottuihin mittoihin.

Tutustu puutavaratuotteisiimme
Puhelinkuvake

Valitse rakennustarvikeliike, jonka palveluun voit luottaa. Tiimimme Hämeenlinnassa palvelee vuosikymmenten kokemuksella – ota yhteyttä!

Yhteydenotto