Laadukasta puutavaraa rakentajille Hämeenlinnan seudulla

Kysy lisää tuotteistamme

Härkätien Puutavara Oy myy ja toimittaa puutavaran laidasta laitaan yksityisasiakkaiden ja yritysten tarpeisiin pitkällä kokemuksella. Saat kauttamme kätevästi kaiken tarvitsemasi puutavaran ja monipuoliset rakennustarvikkeet. Hoidamme myös muun muassa rahtihöyläystä ja teollisuuden alihankintaa.

Palvelemme Hämeenlinnasta käsin Kanta-Hämeessä ja koko Etelä-Suomen alueella. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja tee tilaus kätevästi työmaallesi tai yrityksesi tiloihin. Voit myös tulla ostoksille toimipisteeseemme Hämeenlinnan Renkoon. 

Ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, kerromme mielellämme lisää tuotteistamme!

Monipuoliset puutavaratuotteet

Puutavaratuotteisiimme kuuluvat muun muassa:

  • sahatavara

  • kyllästetty puutavara

  • lehtikuusi

  • listat ja paneelit

  • mittatilausulkovuoripaneelit

  • rakennuslevyt.

Muista että saat kauttamme myös esimerkiksi puhallusvillan ja sen kaveriksi puhallusvillakoneen. Tuotteisiimme kuuluvat myös teräkset, harkot ja laastit, jotka kuljetamme asiakkaillemme heidän toiveidensa mukaan.

Tutustu rautakauppatuotteisiin

Kätevä määrämittakatkaisupalvelu

Määrämittakatkaisupalvelun ansiosta saat puu- ja sahatavaran juuri tarvitsemissasi mitoissa. Katkaisemme sinulle valmiiksi esimerkiksi terassi- ja laiturilaudat, saunapaneelit, aitalaudat ja teollisuuden pakkauslaudat. Hoidamme myös tuotteiden kuljetuksen toiveidesi mukaan – sinun tehtäväksesi jää huolehtia vain tilauksesta!


Toimimme tarvittaessa puutavaran ja rakennustarvikkeiden alihankkijoina teollisuuden ja muiden yritysten tarpeisiin. Kerro, mitä yrityksesi tarvitsee, niin me hoidamme loput. Voit luottaa puutavaramme korkeaan laatuun ja työntekijöidemme järkkymättömään ammattitaitoon.

Pyydä tarjous tai kysy lisää!

Jos tarvitset laadukkaita puutavaratuotteita, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Pyydä meiltä tarjous sähköpostitse ja kerro samalla tarkemmin puu- ja rakennustavaratarpeistasi. Vastaamme tiedusteluihin mielellämme myös puhelimitse.

Tiimillämme on 40 vuoden kokemus puutavaran myynnistä, luota siis alan kokeneeseen ammattilaiseen! Palvelemme Hämeenlinnassa, Kanta-Hämeessä ja tarpeen mukaan myös muualla Etelä-Suomessa.

Puhelinkuvake

Toimitamme puutavaran toiveidesi mukaan kaikkialle Hämeenlinnan seudulle ja Etelä-Suomeen. Saat puutavaran myös kätevästi määrämitassa – kysy lisää!

Ota yhteyttä